header
 
Menu
  Behandelingen

 

Kaartleggen    

In 1 sessie leg ik 4 soorten kaarten: spirituele, relatie, geld en zaken en gezondheid.

Reiki    

Het binnenbrengen van energie waar er te kort van is en in evenwicht brengen waar er te veel energie is. Met doel een gelijkmatig stromen van energie in het hele lichaam te verkrijgen. Bij vermoeidheid bijvoegen, bij hyperactief wegnemen.

Regressies    

Dit is terug gaan naar een vorig leven om de stramienen in je huidige leven op te heffen. Bijvoorbeeld: altijd moeilijke relaties of rugpijn kunnen voorkomen van trauma’s uit vorige levens. Na een behandeling verdwijnen de symptomen.

Healing    

Blokkades opzoeken en weglaten, pijnen afvoeren en emoties losmaken.

Acupressuur    

Drukpunten op de meridiaan, zoals acupunctuur maar zonder naalden.

Relatieproblemen    

Individueel of samen de bindingen tussen partners, kinderen of ouders uitzuiveren en een harmonieuze wending geven. Dit kan ook worden toegepast bij een seksueel onevenwicht.

Reading    

Het lezen van wat er in de aura’s en chakra’s te zien is. De aura is een beschermende laag rond ons lichaam. We hebben een lichaams-, emotionele- en denklaag in onze aura. De chakra’s zijn de energiepunten waar energie in en uit gaat.

Rebirthing    

Alle emoties weglaten vanaf het moment dat je verwekt wordt door je ouders tot na je geboorte. Tijdens de zwangerschap neemt de foetus alle gewaarwordingen van de ouders over, deze in het verdere leven zo beïnvloedend zijn. Sta je daarmee in het reine, dan gaat je toekomst een totaal andere wending nemen.

Rouwprocessen    

De verwerking en aanvaarding bij verlies van geliefde personen. De overleden persoon helpen bij schuldgevoelens of zijn weg helpen te vinden naar het licht.

Sjamaan:
Dit is een persoon die leeft tussen de 2 werelden. Hij is een bemiddelaar tussen mens en goden, leidt de levende naar kennis en de doden langs de paden van het hiernamaals.


Energetisch zuiveren

Zuiveren van huizen, burelen, toonzalen, etc. van entiteiten of andere belastende engergieën.